Žiūrėti pilną versiją : IRC kanalai
Ignas
2005-06-03, 08:42 PM
Zodziu kaip matau dabar yra ziauri problema su kanalais, cia vieni kuria naujus kanalus, kiti sheip pasyvus na ir panashiai.
Zodziu situacija tokia atsitiko kad #bmx kanalas zlunga vien del to kad daug kas kaip y foundery NOXER ziuri pasyviai ir seip nedaug kas nori kad noxeris liktu founderis #bmx kanalo, todel keletas zmoniu sukure nauja kanala #vilniusbmx kuriame nera NOXERIO ir bando pervilioti zmones ish #bmx y #vilniusbmx kanala, zodziu padekit ishsprest problema.
As uz toky pasisakyma kad viskas liktu kaip buwe tik kad noxeris atiduotu kanala redbone pvz. ir visi draugishkai liktume sedeti #bmx kuris yra sheip geras kanalas kuris sheip jungia visos lietuvos bmxerius ir jiem prijauciantiems.
Ka ce spangsti :o gerai kad nepasakei kad tau atiduotu kanala.
Ignas
2005-06-03, 10:35 PM
zmones, butu geria kad ne tik balsuotumet bet ir pasakytumet savo nuomone
man tai tas pats. as vistiek neturiu mirko tai. bet balsavau ,kad ne
nekask.duobes.kitam
2005-06-03, 10:42 PM
Tiesa sakant man nesvarbu kas bus #bmx kanalo founderis. Manau svarbiausia kad butu tvarka forume. Beto man idomu kuo noxeris taip nusikalto? Kodel kaip sakei visi pasyviai i ji ziuri?
Ignas
2005-06-03, 10:45 PM
manau kad ne as geriausiai apibudinsiu ka jis tokio daro.
nekask.duobes.kitam
2005-06-03, 11:10 PM
Na jeigu kas nors pageres pakeitus founderi(nors as taip nemanau) tai tegul...as pritariu.
Ignas
2005-06-03, 11:11 PM
as manau pageretu, o kaip matau kitiem **
as manau pageretu Kas butent?
pauliaK
2005-06-03, 11:47 PM
#MTB seniai skilo i keleta kanlu dabar gal kokie 4-5 ir galiu pasakyt daug geriau yra du geri kanalai ir labai zeba kai visi susirinke vienam sux...
Ignas
2005-06-03, 11:51 PM
jo bet #mtb kaip ir #bmx axujieni kanalu apvadinimai, as nenoriu kad ish #bmx liktu vien debilu gauja newbu visokiu
Deer Legs
2005-06-04, 12:27 AM
blemba politika kazokia prasidejo.
tegul daro visi kaip nori... as tai nieko priex noxer ar pries ka kita is vis neturiu. net ir nepazystu. tai man tikrai nesvarbu. viskas ir lyg normaliai yra.... tik... as manau, kad i newbus nevisai normaliai ziurima #bmx, galbut atsirado isizeidusiu zmoniu, kurie nusprende kazko imtis. na, nezinau kaip ten pasidare, nes nesedejau jau ilgai #bmx. reiketu dazniau uzeit.. na, tiek, as tai balsavau uz 2 varianta
pauliaK
2005-06-04, 09:24 AM
Pavadinimai sutinku grazus, bet kur is pat pradziu eina visiska lama tik atejus i IRC ir norinti kazka papezet apie bike'a #MTB #BMX ir #Dviratis tikriausiai nu nzn man tai visai neidomu kai ateina visokie nezinomi veikejai peza nesamones dar pradeda rekaut ko tas ar anas kazko nesako, kad jam tas ir anas nebepatinka... Todel ir yra geriausia atskiras kanalas kur sedi visi pazystami nepeza niekalu ir zjbal... :)
o man tai viskas **, mirkas ne tam, kad sedet kanaluose, o tam, kad galetum greitai susisiekti su sava xebra, kuri sedi vavuose kanaluose. o ten visi #mtb ir #dviratis (mano atveju) tai nu i ** uzpiso su savo nesamonem
ot nekenciu tokiu zmoniu... ka susipyksta su tam tikra persona, bando kitus dar nustatyt pries... kas cia per? jei tu susipykai, tai kam kitus i tai velt? ir dar susipyko del kazkokio kanalo... gi tai niekas...
Ignas
2005-06-04, 12:43 PM
kalbek uz save, jai turi omeny kad as susipykau ir dar kitus nustatineju, tai labai klysti
Gintas
2005-06-04, 01:07 PM
ai nezinau, man tai ** tie kanalai. tik ishtikro uzhpisa kad tam #BMX sedi ten milionas zmoniu, nekalba, arba kadanors apie kokias nesamones peza, tipo ner taip kad sava chebra sedi. geriausia butu kad #BMX sedetu tik visi raideriai, ten palanga siauliai vilnius, kas vazineja, ir su kuo gali normaliai pabazarint padiskutuot normaliom temom, ne apie motorolerius.
as isvis nebalsuoju.
buciau gal uz, kad pasidaryt atskira kanala, kur butu TIK savi zmones, panasiai kaip padare is #MTB atsiskyre zmones, kur galetum susirast greitai ka reikia, bet #BMX palikt taip kaip yra
Mantas
2005-06-04, 02:29 PM
nudliau nesvaik noxer cia nekaltas kad mazai zmoniu #bmx kanale tu pats juos veji is to kanalo sakai kad tipo butu geriau kad cia nesedetum.
ir gali nesvaigt kad noxer kaltas.
Ignas
2005-06-04, 02:39 PM
**** mantai galejai bent patylet, nes cia susvaigai, net nepataikiai y tema visishkai
Gintas
2005-06-04, 09:35 PM
zmoniu #BMX yra tik perdaug, tikrai nepermazai. cia kanalas ne tam kad tipo populiaru ir mes kieti, o kad paciam naudingas butu, savi geri zmones jame sedetu
Ignas
2005-06-04, 09:47 PM
o tai nafik tada ish #bmx visus pervilioja y kita kanala, man tai nepriot, ir esme ne tai kad savus, o visus.... zodziu *** manau riek lockint sita tema arba safsem trint
tas`pac
2005-06-04, 09:50 PM
netrink, bus atminimui.
anyway, manau nors ir durna tema buvo, ji isejo i nauda. visas sitas sudas manau parode NoXeRiui kad ne vien valdzia rankose lemia kitu palankuma. reikia buti lankstesniam ir bisky nusileist ant zemes, nes ta rima kai visiem ima uzpisti galima pasiekti 1,2..
Ignas
2005-06-04, 09:56 PM
manau kad jis vistiek nesupras kame kampas yra, o paskays ka nros panasuas "EILINES NUDLIAUS FANTAZIJOS KAIP UZDIRBTI MILIJONUS" arba "NUDLIUI TRUKSTA VALDZIOS" arba ka nors panashaus, nes as cia tik vienas pretenzijas rodau, o kiti tyli ir tik prisiplaka dazniausiai, tai ir tenka daugiausiai kaltes man
vBulletin v4.0.1, Autorinė teisė ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.